وکیل طلاق بیشترین درخواست را دربین خانواده ها داراست. پس از اینکه طرفین برای ادامه زندگی به بن بست رسیدند نهایت کار را در جدایی و طلاق می دانند، در اینجا وکیل طلاق برخود وظیفه می داند که با مشخص کردن راه درست قضایی و حقوقی امر طلاق، اشتباهات این تصمیم گیری را کاهش دهد.
وکیل طلاق و مشاوره رایگان
شاید برای شما هم این سوال ها پیش آمده باشد که وکلای طلاق کیستند و باید دارای چه خصوصیاتی باشند؟ چرا موقعی که درخواست طلاق از طرف زن است داشتن وکیل طلاق با تجربه اهمیت بیشتری دارد؟ انواع طلاق چیست و چه تفاوتی با هم دارند؟ عده زن به چه معناست؟ برای مشاروه با وکیل به کجا مراجعه کنیم؟
وکیل طلاق فردی است که سال ها تجربه در مورد دعوای خانوادگی و انواع طلاق ها را دارد و همه امور مربوطه از قبیل مهریه، جهیزیه، اجرت المثل، حضانت فرزندان، انواع طلاق و فسخ نکاح ، عده زن، حق رجوع مرد و مسائلی از این دست آشنایی کافی دارد.
وکیل طلاق و انواع طلاق در قانون
در قانون ایران طلاق به دوسته تقسیم بندی می شود:
۱- طلاق قابل رجوع
۲- طلاق غیر قابل رجوع
طلاق به چه روش های صورت می گیرد؟
- طلاق به درخواست مرد
- طلاق به درخواست زن
- طلاق به درخواست دو طرف که طلاق توافقی گفته می شود.
انواع طلاق در قانون از زبان وکیل طلاق
- طلاق رجعی
- طلاق بائن
در طلاق رجعی مرد در زمان عده حق رجوع به همسر خود را دارد ولی در طلاق بائن مرد در زمان عده حق رجوع را ندارد.
طلاق در چه زمانی از نوع بائن است؟
- طلاق زن یائسه
- طلاقی که پیش از نزدیکی صورت گرفته باشد.
- طلاق خلع و مبارات تا وقتیکه زن رجوع به عوض نکرده باشد.
عده زن چیست؟
عده مدتی است که تا تمام شدن آن زنی که عقد نکاح او از بین رفته نمی تواند با فرد دیگری ازدواج کند.
طلاق خلع و مبارات چیست و چه تفاوتی با هم دارند؟
- طلاق مبارات: آن است که کراهت از هر دو طرفین عقد نکاح باشد. در این صورت مالی که زن به شوهر خود می دهد تا طلاق بگیرد بیشتر از مقدار مهریه نباید باشد.
- طلاق خلع: طلاقی است که زن به خاطر کراهتی که از شوهرش دارد، در مقابل مالی که به شوهر خود می دهد، طلاق بگیرد. این مال می تواند عین مهر یا معادل آن و یا بیشتر و کمتر از مهر باشد.
درخواست طلاق از طرف زن به چه صورت است؟
- زمانی که زن در ضمن عقد ازدواج یا عقد لازم دیگری وکالت بلاعزل برای طلاق گرفتن داشته باشد.
- هنگامیکه مرد از دادن نفقه و عدم اجراء حکم دادگاه مبنی بر الزام او به دادن نفقه و همچنین ناتوانی مرد از پرداخت نفقه باشد.
- در زمانی که قانون به زن حق تقاضای طلاق را طبق شروط ۱۲ گانه ضمن عقد داده است.
بصورت کلی زن درخواست طلاق نمی تواند داشته باشد مگر در یکی از موارد زیر:
- طلاق به صورت توافقی باشد.
- از طرف همسرش وکالت برای طلاق داشته باشد.
- طلاق خلع انجام شود.
- یکی از شرایط دوازده گانه ضمن عقد نکاح از جانب مرد مورد نقض قرار بگیرد.
مطابق با ماده ۱۱۳۳ قانون آیین دادرسی مدنی اختیار طلاق با مرد می باشد بنابراین مرد هر زمان می تواند اراده کرده و همسرش را طلاق بدهد ولی این حق برای خانم ها در نظر گرفته نشده پس اگر زنی بخواهد با دلیل های موجه اقدام به طلاق کند باید راه سخت و بسیار دراز و هزینه بری را طی نماید.
در بیشتر موردها بعد از اینکه هزینه و وقت زیادی به خاطر انتخاب راه ناصحیح نتیجه مطلوبی هم حاصل نمی گردد و تنها با راه کارهایی که وکیل طلاق با علم و دانش خود می تواند این فرایند را با حداقل ترین هزینه به انجام برساند.
برای گرفتن طلاق و پایان دادن به رابطه زناشویی بهترین روش استفاده ازتجربه، دانش و تخصص وکیل متارکه است.
وکیل طلاق در جریان دادرسی پرونده
تصمیم گیری به جدایی و متارکه از دو مرحله تشکیل می گردد: تصمیم گرفتن به متارکه و جلوگیری از تضییع حقوق در زمان بیزاری. نقش وکیل متارکه در اینجا جلوگیری برای از بین نرفتن حق و حقوق طرفین در امر طلاق / رهایی و بعد از آن هست.
وکیل طلاق حق دارد با دقت به مسائلی از جمله اجرت المثل ایام زوجیت و مطالبه نفقه ، سهم بسیاری در حقوق زوجه دارد، به طوری که زوجه به غیر از خسارت عاطفی طلاق دچار خسارت های دیگری هم شود.