گروه وکلای موسسه پارسا با چندین سال تجربه در امور حقوقی، کیفری، ثبتی، ملکی، خانوادگی، امور حسبی، وکالت تقسیم ارث و … می تواند مشاور خوبی برای شما به منظور رسیدن به حقتان در یک مسئله حقوقی باشد. شما می توانید از مشاوره وکلای موسسه پارسا بهره مند شوید و امور حقوقی خود را بدون پرداخت هزینه اضافه خودتان انجام دهید. همچنین برای صزفه جویی در وقت و هزینه خود می توانید مسئله حقوقی خود را از صفر تا صد به وکلای موسسه پارسا بسپارید و مطمئن باشید که گروه وکلای متخصص ما تمام تلاش خود را برای پرونده شما انجام خواهند داد. برای مشاوره پرونده حقوقی خود از طریق سایت وکالت هفت تیر پارسا با ما تماس حاصل فرمایید.
شرایط یک وکیل پایه یک دادگستری
وکلای پایه یک دادگستری بهترین و مجرب ترین نوع وکلا از حیث تجربه و سلسله مراتب در بین انواع وکلا هستند. وکیل پایه یک دادگستری برای اینکه بتواند به این درجه از تخصص در حرفه خود برسد لازم است تا:
۱- حداقل دارای مدرک لیسانس در رشته حقوق باشد.
۲- در آزمون دشوار و طاقت فرسای «وکالت» شرکت کرده و از بین ده ها هزار نفر پذیرفته شده باشد.
۳- صلاحیت عمومی، اخلاقی و مذهبی او بر اساس استعلامات مختلف تایید شده باشد.
۴- دوره دشوار کارآموزی وکالت و تکالیف مختلف آن را که حدود دو سال است سپری کرده باشد.
۵- دوره وکالت پایه دو دادگستری را تمام نموده باشد. (فقط وکلای ماده ۱۸۷)
۶- آزمون های متعدد تشریحی و مصاحبه های علمی (موسوم به اختبار) را با موفقیت پشت سر گذرانده باشد. افرادی که بتوانند این مراحل را با موفقیت پشت سر بگذارند در نهایت درجه «وکیل پایه یک دادگستری» را دریافت می نمایند. وکلای پایه یک می توانند در تمامی محاکم حقوقی و کیفری، در تمام دادگاه ها و در تمام مراحل مختلف رسیدگی قضایی شرکت کرده و هیچ محدودیتی برای پذیرش وکالت افراد یا شرکت ها ندارند.
یک وکیل قابل اعتماد چه ویژگی هایی دارد؟
- در درجه اول اهمیت شرافت کاری و حرفه ای این شغل مدنظر قرار دارد. اینکه لازم است یک وکیل دادگستری در همه حال هوشمندانه عمل کند تا به مرور زمان دچار بی تفاوتی در امور نشود. در صورتی که وکیل در مقابل کاری که انجام می دهد احساس مسوولیت نداشته باشد شرافت شغلی را رعایت نکرده است.
- زمانی که افراد به دنبال یک وکیل خوب می گردند ضمن اینکه وکیل مورد نظر آنها وکیلی است که دانش و آگاهی و مهارت لازم را داشته باشد به دنبال یک وکیل قابل اعتماد هستند. از آنجا که خودشان تسلطی بر قوانین و روند قضایی دادگاه ها ندارند، در جستجوی یک وکیل دادگستری هستند که به او اعتماد کرده و آسوده خاطر از اینکه وکیل تمام تلاش خود را انجام می دهد به نتیجه کار امیدوار باشند. از این رو معمولا افراد از طریق پرس و جو از اطرافیان و استفاده از تجربه دیگران وکیل خود را انتخاب می کنند.
- گاهی پیش می آید حتی علیرغم تمام تلاشی که یک وکیل انجام می دهد نتیجه لازم حاصل نمی شود و اینجاست که اگر موکل به وکیل خود اعتماد لازم را داشته باشد و آسوده خاطر باشد از اینکه وکیل هر آنچه در توان داشته را انجام داده است باز هم اگر به یک وکیل دادگستری نیاز پیدا کند سراغ همان وکیل را می گیرد.
- این خود وکیل است که این حس اعتماد و اطمینان را در موکل ایجاد می کند. یک وکیل دادگستری نباید صرفا از دید مادی به قضیه نگاه کند بلکه اجرای قانون و عدالت و رسیدن حق به حقدار را همواره باید مدنظر داشته باشد. اوست که باید در ابتدا پی ببرد که موکل راست می گوید یا نه و سپس به حمایت از وی برخیزد. یک وکیل خوب علاوه بر دانش و مهارت لازمه بر نقاط ضعف و قوت موکل خود و جزئیات پرونده آگاه است. یک وکیل باید سعی در یافتم اقدام مصاله جویانه داشته باشد و تا حد ممکن به طولانی شدن پرونده و کشمکش و درگیری بیشتر تمایل نداشته باشد که این خود نشات گرفته از دانش و آگاهی بالاست.
- شجاعت و جسارت هم از صفات لازمه یک وکیل دادگستری است. یک وکیل قرار است مدافع و حافظ جان، مال، ناموس و آبروی موکل خود باشد. وکیل در دنیایی زندگی می کند که پر از درگیری است یعنی لازمه این شغل در تقابل بودن با طرف دیگر است از این رو همواره در معرض مقابله با دیگر افراد از جمله همکاران خود قرار دارد. چون در هرحال به دنبال برنده شدن موکل خود در دعواست و اینجاست که شجاعت و جسارت به کار می آید ضمن اینکه باید نزاکت را رعایت کرده و بسیار حرفه ای برخورد کند.
- به دلیل ماهیت کار دستگاه قضایی اغلب کسانی که حکم برعلیه آنها صادر می شود شروع به بدگویی از دستگاه قضایی کرده و دادگستری را متهم به صفات ناشایستی کنند. وکیل در اینگونه موارد بهتر است که با این افراد هم داستان نشود و به اینگونه موارد دامن نزند. در صورت رعایت شان دادگستری است که شان خودش هم رعایت می شود. وکیل نباید احساسی رفتار کند و عمل سرزده از یک نفر را همانند مردم عادی به کل دادگستری تعمیم دهد. باید همیشه منطقی و در چارچوب قانون به قضایا بنگرد .
انواع وکیل
- وکیل اداری
- وکیل کاری
- وکیل دادگستری
- وکیل پایه یک
- وکیل مرکز مشاوران
- وکیل قضایی
- وکیل معاضدتی
- وکیل تسخیری
خدمات موسسه حقوقی پارسا
همه ما می دانیم که مراجعه به دادگستری مسیری سخت و طولانی است. در بسیاری از موارد پیش می آید که قضات دادگستری وقت کافی صرف هزینه افراد نمی کنند و اصلا گوش شنوای خوبی برای رفع مشکل آنها و پیگیر حل پرونده حقوقی آنها نیستند. بنابراین مشکل به صورت لاینحل باقی می ماند. دفتر وکالت هفت تیر پارسا در کنار تمامی خدماتی که ارائه می دهد تمامی تلاش خود را برای پیروزی پرونده حقوقی شما انجام خواهد داد.